VI LEVERER KOMPLETT SERVICE PÅ DITT TV-SYSTEM OMBORD

Service på TV ombord

GLC satcom - DIN MARITIME INTERNETTEKSPERT

TV Service og support

TV ombord er noe som regnes som en selvfølge på en moderne båt. Skulle det ulykksalige inntreffe, at tilbudet forsvinner, er et mytteri blant mannskapet kanskje ikke helt sannsynlig, men så langt fra sannheten er det kanskje ikke. Vår service på ditt TV-utstyr ombord sørger for at dette ikke skjer.

On demand support (via telefon / Whatsapp / Zoom etc.)

Vi bruker tilgjengelige virkemiddel som remote desktop, WhatsApp osv for å kunne hjelpe deg tilbake til TV-mottak eller for å forberede oss for et service-oppdrag på best mulig vis.

Serviceavtale

Serviceavtale for større rederi: Ta kontakt for en avtale om en fast prismodell med en avtalt responstid. Vi har vært på oppdrag over hele kloden og strekker oss langt for å sørge for underholdningstilbudet ombord fungerer som det skal.

GLC løsning for remote-tilgang

Vår remote-løsning sørger for at vi alltid kan supportere systemet på beste vis. En av våre erfarne teknikere kan ta fullstendig kontroll over systemet og feilsøke samt forandre setup når det er behov ved for eksempel skifte av områdesatellitt.

Service og støtte

Våre tilegnede kundeansvarlige, sammen med døgnåpen support og service, er tilgjengelig for støtte skulle det være behov for assistanse eller veilledning. Vi er alltid tilstede.

Dersom du ønsker å vite mer om vårt service-tilbud, er vi bare en epost unna.